Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r33655fran/public_html/inventure.ro/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r33655fran/public_html/inventure.ro/wp-includes/plugin.php on line 571
Training - Inventure
  • Esti interesat sa cunosti in detaliu particularitatile sistemului de franciza?
  • Vrei sa intelegi principiile care stau la baza relatiei francizor-francizat?
  • Vrei sa intelegi principiile care stau la baza unui contract de franciza, inainte de oficializarea relatiei tale cu francizorul selectionat?
  • Vrei sa cunosti specificul industriei francizorului pentru a putea adapta afacerea la potentialul pietei nationale?
  • Vrei sa te asiguri ca estimarile tale (analiza financiara de tip profit & loss) cu privire la rentabilitatea afacerii au un fundament realist?

Incearca unul din pachetele noastre de training!

Dezvoltam pachete specializate de training si sesiuni de instruire pe tematica francizei, pornind de la: notiuni fundamentale in domeniu si pana la particularitati de operare a unei afaceri in regim de franciza, pe industrii (sectoare de activitate).

Poti accesa programele noastre de instruire atat in etapa de prelansare (cercetare, identificare si selectie franciza), cat si pe parcursul operarii afacerii si derularii contractului de franciza.