Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r33655fran/public_html/inventure.ro/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r33655fran/public_html/inventure.ro/wp-includes/plugin.php on line 571
Despre - Inventure
  • Misiunea Inventure este de a facilita start-up-ul si dezvoltarea de afaceri sustenabile prin intermediul sistemului de franciza. Ne bazam pe avantajele acestui model de afacere: un drum batatorit, o reteta deja testata si care a inregistrat rezultate pozitive in piete similare (in Romania sau la nivel international).
  • Tintim in mod continuu catre consilierea si trainingul atat a partenerilor/clientilor cat si a noastra. Intotodeauna cautam sa ne imbunatatim, pastrand un ochi critic asupra performantelor proprii.
  • Lucrul in diverse domenii de activitate ne da expertiza si know-how-ul necesare pentru a lua cele mai potrivite decizii de business.
  • Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in consultanta de franciza si management. Lucram cel mai des cu clienti intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri), cu o cifra de afaceri anuala intre 200.000 – 2 mil. euro. Acesta este segmentul unde semintele de crestere (seeds of growth) au cel mai bun mediu pentru a reusi.
  • Consideram ca domeniul francizei in Romania este subdezvoltat, dar cu un potential foarte bun pe termen mediu si lung. De aceea promovam si contribuim la cresterea sectorului de franciza din Romania. Ne propunem sa devenim principalul consultant in domeniul francizei din Romania.